vrijdag 20 april 2018

Hallo allemaal! 

Sinds deze week is juf Steffi in onze klas. Om haar beter te leren kennen had ze een groot blad meegebracht. Op dit groot blad stond een afbeelding van haar en de andere dingen waren verstopt onder gekleurde papiertjes. 

Om beurt mocht iemand er een papiertje aftrekken en zeggen wat er onder zat. Alles wat er onder zat, waren afbeeldingen van wat/wie juf Steffi leuk vindt (ze ziet graag haar gezinnetje, maar ook dieren, bloemen, familie, bolletjes; blauw is haar lievelingskleur; ze speelt graag spelletjes, gaat graag op reis, houdt van de zon, ze slaapt graag; ze eet graag frietjes, drinkt graag chocomelk; ze knutselt graag). Op deze manier hebben we juf Steffi al wat beter leren kennen!
Maar juf Steffi wil ons ook graag leren kennen en daarom maakten wij ook zo een werkje! We tekenden onszelf en daarrond allerlei dingen die wij leuk vinden (bv ons huisdier, onze familie, monsters,...). 

Juf Steffi speelde met ons het spelletje dokter bibber, we mochten over onszelf wat dingen vertellen,... En door alle deze dingen leerden we elkaar al meteen beter kennen! 


Juf Lieselot is nu niet meer langer is ons klasje, maar omdat we het fijn vinden dat ze zo goed voor ons heeft gezorgd en omdat we haar ook wat missen, maakten wij allemaal samen voor haar een knutselwerk en leerden we ook een liedje dat juf Steffi haar dan doorstuurde! 
(juf probeert het filmpje nog op onze blog te plaatsen)


Donderdag gingen we gaan zwemmen, dat was heel leuk, zeker met dit warme weer!

Nog enkele sfeerfoto's: 


Heel veel groetjes uit van ons en ook van juf Steffi! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten