maandag 14 mei 2018

Hoera voor alle mama's!

Eerst en vooral een dikke proficiat aan alle mama's! Hopelijk heeft jullie kapoen jullie goed in de watten gelegd! We hebben in de klas alvast heel hard gewerkt! 
Al drie weken waren we aan het knutselen: servetten knippen en daarna op onze bloempot plakken (niet makkelijk hoor, wat een fijn werk was dit), MAAR de resultaten mogen er zijn! Niet waar?! Dan nog onze pannenkoekenplant er in en klaar!
We maakten ook een mooie kaart met een handbloem op: we tekenden eerst onze hand en knipten ze daarna uit om op onze versjeskaart te kleven. 

Vergeet niet je pannenkoekenplant elke dag een beetje water te geven zodat hij mooi groot wordt! En op het einde van het schooljaar zou het fijn zijn, moest iedereen een foto meebrengen van zijn pannenkoekenplant: dan kunnen we eens bekijken hoe groot ze al geworden zijn. 

Natuurlijk hebben we nog andere dingen gedaan dan geknutseld en een versje geleerd.
We dansten ook op het grappige mamalied van kapitein Winokio en aan de hand van dit lied beschreven we ook onze eigen mama (groot of klein, zwart of blond haar,...). 
We speelden ook zelf mamaatje in de poppenhoek, maakten zelf bloemen met de Lokonblokken,...

Er was nog zoveel meer, te veel om op te sommen, maar het belangrijkste dat we leerden is: ONZE MAMA'S ZIJN SUPERLIEF EN WIJ ZIEN HEN HEEL ERG GRAAG!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten